Skip to content

Smile fish spa massör stockholm

smile fish spa massör stockholm

Välkommen till Fiskpedikyren. Fiskpedikyren är Stockholms äldsta fiskspa. Här blir fiskarna lika väl omhändertagna som gästerna och så har det varit sedan. Smile Fish Spa i Stockholm erbjudet fiskpedikyr som är det senaste inom pedikyr. . Unna sig en hot stone massage, klassisk eller indian headmassage för. Det är även en fantastisk avslappningsteknik och Smile Fisk Spa är de allra första att döda hudceller och samtidigt skapar en lätt och avslappnande massage.

Videos

fish massage Fisk - spa hos Smile Stockholm i 20 eller 40 minuter – för 1 eller 2 pers. De hjälper dig att bli av med död hud och ger dig samtidigt en avslappnande massage. Senaste i ämnet Spa i Stockholm Billigaste behandling: 20 min fiskpedikyr för kr. så att de små fiskarna kan äta upp döda hudceller och ge dina fötter en lätt massage. Vid Stureplan i Stockholm ligger Smile Fish Spa. Det är även en fantastisk avslappningsteknik och Smile Fisk Spa är de allra första att döda hudceller och samtidigt skapar en lätt och avslappnande massage.

Smile fish spa massör stockholm - billig eskort

Logga in på Dagens Nyheter. Klicka på Mitt DN i menyn ovan för att se artiklar från skribenter du följer. smile fish spa massör stockholm

0 thoughts on “Smile fish spa massör stockholm

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *